головна / публікації
 

25.04.2009


У суботу, 25 квітня о 21.00 у підземеллях Львівської опери underground, в першій у світі фестиваль-ресторації Відкритий Міжнародний Фестиваль Сучасного Мистецтва «Лівий берег», півтори години драйву, щирості, улюблених хітів і нових, ще зовсім свіжесеньких композицій львівським меломанам даруватиме гурт "Гуд:мов".

 

- Концерт-презентація "Гудімов Арт-проект" називається "Скоро метро у Львові", – розповів кореспондентові "ВЗ" Павло Гудімов. - Чому метро? Холдинг "Гудімов Арт-проект" має схему метро зі своїми зупинками, напрямками і лініями. Усі лінії, а це креативна група "Акцент", музична група "Гуд:мов", видавництво "Артбук", архітектурна майстерня "Я Дизайн" та мистецький центр "Я Галерея", буде представлено у Львові. Презентація такого масштабного проекту, яка вказуватиме на мою діяльність за останні три роки, відбуватиметься вперше в Україні. Наш холдинг - це прецедент в Україні. Працює над розвитком культури як технології, зібрання різних невід'ємних напрямів, які співпрацюють між собою. Вперше таку масштабну презентацію зробили торік у Франції на Міжнародному бієнале дизайну у Сан-Етьєні. Це викликало неабиякий інтерес до холдингу і України. Що ж до концерту, привеземо п'ять прем'єр та два кавери на пісні Володимира Івасюка. Це будуть пісні із нового альбому, що вийде цьогоріч і матиме назву "Поліестер". Ці композиції ще ніколи не звучали "наживо". Київ почує їх лише наступного місяця. Сюрпризом стане і виконання пісні "Чарочка" у стилі народний панк...

 

– Це буде перший клубний концерт екс-львів'янина Павла Гудімова, до цього часу у рідному місті він виступав лише на відкритих майданчиках, великих сценах, – розповідав кореспондентові "ВЗ" засновник мережі концептуальних авторських ресторанів "Фест!" Юрко Назарук. – Павлові вдалося за досить короткий час і невеликі гроші створити модний центр мистецтв, культурний холдинг. Гудімов – це не лише музика. Це арт-проект, який об'єднує різні види діяльності. Плоди творчості цієї креативної "лабораторії" Павло Гудімов і презентуватиме у "Лівому березі". Окрім концерту, відбуватиметься відеопрезентація, яка складатиметься із трьох частин: рекламних блоків і слайд-шоу, анімаційного проекту Lost brain та всіх музичних кліпів гурту "Гуд:мов". На стінах клубу висітимуть схеми та постери метро-арт-проекту. Представлені також будуть книги, які вийшли у видавництві "Артбук".

 

Божена ГОРОДНИЦЬКА

 



більше публикацій